Tronsmart Apollo Bold – végre itt az applikáció!

 Szabd magadra a kedvenc fülesed – már a Tronsmart Apollo Bold is elérhető és testre szabható a Tronsmart appban!

Végre már a Tronsmart  Apollo Bold is bekerült a Tronsmart appba a Spunky Beat APP Control verziója mellé (kicsit sem meglepő módon, nagyon hamar elkapkodták a német raktár készletét, hiszen remekül szól és igazán jó áron kapható), így már ennél a Bluetooth fülhallgatónál is lehetőségünk van applikáción keresztül firmware-t frissíteni, válogatni az előre beállított hangzások között, illetve – és ez a legnagyobb újdonság – egyénileg be tudjuk állítani az érintőfelület viselkedését, mutatjuk is hogyan.

A program megnyitása után az alábbi nyitóképernyő fogad bennünket, ahol ki tudjuk választani, hogy melyik kompatibilis eszközzel rendelkezünk. A narancssárga connect gombra kattintva, rövid – esetleg hosszabb, vagy sikertelen – keresés után megjelenik a Tronsmart Apollo Bold fülhallgató fotója, közvetlen alatta pedig a zajcsökkentések közül választhatunk sokkal egyszerűbb módon, mintha az érintőfelületet nyomkodnánk. Nemhiába írtam a sikertelen keresést, sajnos a program még nem a legkiforrottabb, előfordulhatnak működésbeli hibák – ez is volt az oka annak, hogy a Bold megjelenése után ilyen hosszú ideig kell várni, hogy bekerüljön a fülhallgató a támogatott eszközök közé, most már legalább működik, valószínűleg lesz ez jobb is.

A jobb felső sarokban található …-ra kattintva ellenőrizhetjük az aktuális firmware verziót, ha nem a legfrissebbet látjuk (ezt az applikáció jelzi is), akkor tegyük fel azt, mert ekkor lesznek elérhetőek az új funkciók. Csak kövessük a képernyőn kiírtakat, ha mindent jól csináltunk, akkor az 1.2.3-as verziót kell látnunk, jelenleg ez a legfrissebb. Fontos, hogy a frissítést egyesével kell végezni, amíg az egyik oldali fülhallgató frissül, addig a másiknak a töltőbölcsőben kell lennie. Ha felment az új verzió az egyik oldalra, akkor csere, újra kell csatlakozni a telefon Bluetooth-ához és meg kell ismételni az előbbieket. A frissítés során ne hallhassunk zenét az eszközön és ne szakítsuk meg a folyamatot, mert károsodhat a Bold. Elég lassú a folyamat, oldalanként 2-3 perccel kell számolni.

A lenti első képen a frissítési előtti állapot látható, míg a következő három már az új beállításokat mutatja. Az összes funkció elérhető és felülírható, ha nagyon belekavarodnánk, egy gombnyomással visszaállítható az eredeti állapot. EQ-ból 5 (4+1) előre beállított hangzást kapunk és még a használati utasítás is kapott egy külön linket – ezen kívül a fülhallgatók töltöttségi állapota is könnyedén leolvasható a főoldalon.

Ugyan az applikáció nem lett olyan szenzációs, mint maga a Tronsmart Apollo Bold, de legalább van és akinek nem tetszettek a gyári beállítások, mostantól kedve szerint állítgathatja a vezérlést. A fülhallgatót a lenti kuponkóddal most egészen kedvező áron tudjátok megvásárolni a Geekbuying cseh raktárából, természetesen az esetleges szállítási költségen kívül egyéb fizetnivaló nem merül fel. Tesztünket a kuponkód alatt tudjátok elolvasni.

Ajánlott
0
Tronsmart Apollo Bold ANC TWS Earbuds – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 hét

Tronsmart Apollo Bold ANC TWS Earbuds – EU raktár

$81,38 $99,99
-19%
Előző kuponkód: TSBOLD03
Szállítás: ingyenes EU raktár​ Raktár: cseh Tesztünket itt tudod elolvasni Tronsmart Apollo Bold – merülj el a zenében! ...
Megnézem
NNNTRSAB
Ingyenes EU raktár
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0