Ajánlott

Tronsmart Battle – nyerd meg a csatát!

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgató teszt

[toc]

A mai tesztben a Tronsmart Battle  Bluetooth fülhallgatót ismerhetitek meg közelebbről, melyet a gyártó leginkább az on-line játékosok számára tervezett, hiszen az eszköz késleltetése csupán 45 ms. Ezen érték kapcsán feltételezhetjük, hogy időben meghalljuk a mögöttünk settenkedő ellenfél lépéseinek hangját vagy pontosan – és még időben – be tudjuk azonosítani az ellenség helyzetét. Nincs idegesítőbb annál, ha később érkezik a fülünkbe a robbanás robaja, mint ahogy azt a szemünkkel látjuk. Emellett természetesen az sem hátrány, hogy ha éppen nem játszunk, akkor elfogadható minőségű legyen a zene amit hallgatunk, hiszen mégiscsak egy fülhallgatóról van szó.

A Tronsmart Battle egy kifejezetten olcsó eszköznek számít, ki is maradt belőle a Qualcomm® chip – így az aptX kodek is -, cserében kapunk érintésvezérlést, tetszetős dizájnt és többszínű világítást, ahogyan egy játékosoknak szánt termékhez illik. A csigaházra hajazó töltőbox kifejezetten mutatós és egyedi, ráadásul stressz esetén bátran nyitogathatjuk a műanyag fedelét. Nézzük is meg közelebbről, hogy mire számíthatunk a pénzünkért!

0
Tronsmart Battle Gaming Earbuds Ultra Low Latency
34,99 $
Megnézem az ajánlatokat
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying - EU
A Tronsmart Battle általános leírása

A Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgató leginkább a játékosok számára lett kifejlesztve, hiszen az ultra-alacsony késleltetésnek köszönhetően a csatazajt valós időben hallhatod, így minden akcióra időben felkészülhetsz. Stresszoldásként nyitogathatod a dokkoló átlátszó műanyag fedelét vagy nézegetheted a színes fényeket a doboz alján. Kis méretének és könnyű tömegének köszönhetően bárhová magaddal viheted, élvezve a kitűnő játékélményt.

● ultra alacsony késleltetés a tökéletes játékélményért (45 ms)
● prémium hangzás az egyedi tervezésű, 13 mm átmérőjű meghajtónak köszönhetően
● többféle fényhatás
● USB-C gyorstöltés: stabil és gyors töltés, akár 20 óra használat töltőbox használatával
● egygombos vezérlés: csak érints meg a fülhallgatót 1x, 2x, vagy 3x – tudni fogja mit szeretnél
● hangvezérlés: Siri/Google Asszisztens csak egy gombnyomásra
● kis tömeg és méret

A Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgató főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: Tronsmart
Típus: Bluetooth fülhallgató
Modell: Battle
Szín: fekete

Jellemzők

Chip: ATS3019
Bluetooth: 5
Bluetooth-profil: HFP/AVRCP/A2DP
Audio kodek: AAC, SBC
Bluetooth-átvitel: akár 10 m (nyílt területen)
Vízállóság: IPX5
Driver átmérő: 13 mm
Zajcsökkentés: nincs
Impedancia: 16 Ω
Frekvencia tartomány: ~20-20 kHz.
Akkumulátor kapacitása: fülhallgató 35 mAh, töltőbox 500 mAh lítium akkumulátor
Tölthetőség boxból: 3 alkalom
Folyamatos zenelejátszás: 5 óra (közepes hangerőn)
Töltési idő: kb. 2 óra
Egyéb funkció: hands-free telefonhívás, hang-asszisztens

Méret és súly

Termék súlya: fülhallgató 4 g, töltőbox: 35 g  
Töltőbox mérete (LxWxH): 59,00×60,93×31,79 mm

A doboz tartalma

1 x Tronsmart Battle fülhallgató (pár)
1 x töltőbox
1 x USB type-C töltőkábel
1 x garanciakártya
1 x használati utasítás
Kicsomagolás, első benyomások
Tronsmart Battle teszt

A csomag a Geekbuying német raktárából érkezett és az európai raktáraknál megszokott 1 héten belüli időt futotta. Ellenben úgy nézett ki, mint aki háromszor körbeutazta a Földet vagy legalábbis egy kutya marcangolta volna hosszabb időn keresztül (a következő Tronsmart tesztben szereplő Onyx Apex is hasonlóan járt, együtt utaztak). Ez természetesen nem a webáruház hibája – a csomagolással semmi baj nem volt -; menet közben valahol a rakás aljára került és alaposan deformálódott. Szerencsére a beltartalomnak semmi baja nem lett, csak kifejezetten rosszul mutat a többi Tronsmart doboz mellett.

A csomagolás színében és dizájnjában megegyezik a Tronsmart Shadow vezeték nélküli fejhallgatóéval – mindkettő egy ligában játszik. A doboz anyaga kemény karton, tetején az elmaradhatatlan narancssárga füllel, elején a fülhallgató fényképével, nevével és pár fontosabb jellemzővel, amik a hátoldalon még tovább bővülnek. A tetőt leemelve a kerek, átlátszó műanyag fedelű  töltőboxot pillantjuk meg egy vastag védőfóliában, gondosan védve a sérülésektől, mindezt egy műanyag tartóban, hogy el se mozdulhasson. Kör alakú kialakítása nagyon tetszetős, nekem első blikkre egy csigaház jutott az eszembe, főleg ha tető félig nyitva van. Felette a külön elhelyezett fülhallgatók kaptak helyet, a műanyagot kiemelve az USB-C töltőkábelt, a garanciajegyet és a többnyelvű használati utasítást – ami ugyan magyarul nem tud, de a használathoz szükséges lépések fotóval vannak illusztrálva, így nem mondható hiányosságnak – találjuk meg. 

A Tronsmart Battle töltődoboza méretét tekintve kompakt, könnyű, formája kerek, színe fekete, de az egész egy átlátszó műanyag házba van ültetve, aminek a felső része elhúzható. Ilyenkor az alján lévő félkör alakú LED-sor egy piros-zöld-kék színű világító ciklust végez, majd a fény kikapcsol, illetve a fülhallgatók is kapcsolódnak a forráshoz (első alkalommal csatlakoztatható állapotba kerülnek). Könnyen zsebre vágható, tömege csak 35 gramm, így nem okoz nehézséget a hordozása. Az alsó fél tetején található töltöttségjelző feltöltött állapotban piros színben világít, lemerüléshez közel pedig villog. A boxot tölteni a hátoldalán középen elhelyezett type-C csatlakozón keresztül tudjuk, nagyságrendileg két óra kell a teljes töltéshez, a dobozba helyezett fülhallgatók is ennyi idő alatt töltődnek fel 100%-ra – a fülhallgatók töltöttségéről az azokon elhelyezett apró státusz LED-ek színéből tájékozódhatunk (töltés közben pirosan-, teljesen feltöltve sehogyan nem világítanak, lemerülés határán pedig villognak).  Természetesen a mobilunkhoz kapcsolódva a telefonon 10%-os lépésekben követhető az akkumulátor energiaszintje. A boxon két helyen találunk a brand-re vonatkozó információt, mégpedig egy nyomott Tronsmart feliratot az alsó részen, illetve egy aranyszínű háttérre nyomott logót a forgástengelyen, a csigaház közepén.

A Tronsmart Battle egy in-ear (hallójáratba helyezhető) kialakítású TWS fülhallgató, az oldalanként mért 4 grammos tömegével nem számít súlyos és robusztus darabnak. A fülhallgatók szárán – az érintőfelületen kívül – találhatóak meg a töltéshez szükséges csatlakozók, a beszédmikrofon és a státusz LED. Az érintőfelületen szokás szerint a gyártó logóját találjuk, szürkésfehér színben kiemelve a fekete alapból. A fülhallgatókat a száruknál megfogva nem tudunk elállítani semmit, így a kialakítást csak dicsérni lehet. A test anyaga matt műanyag, fényes betéttel a száron, az ujjlenyomatok nemigen látszódnak meg rajta.

A Tronsmart Battle használatba vétele
Tronsmart Battle - nyerd meg a csatát!

Első használat előtt töltsük fel teljesen a dobozt és a fülhallgatókat, majd a töltőbox fedelét elhúzva párosítsuk a telefonunkhoz. A későbbiekben a csatlakozás automatikusan meg fog történni a töltődoboz tetejének elhúzásakor, de természetesen manuálisan is megtehetjük. A kikapcsolás is pont ilyen egyszerű, csak helyezzük vissza a fülhallgatókat a bölcsőbe, és az eszköz kikapcsol, illetve itt is lehetőségünk van a manuális módra. Az idő előtti  lemerülés megakadályozása végett öt perc tétlenség után is kikapcsol a készülék.

A Tronsmart Battle fülhallgatón található státusz LED nem aktív zenelejátszás közben, így esti zenehallgatás alatt sincs zavaró fényhatás. Lehetőségünk van monó mód használatára is, ebben az esetben akár két különböző telefonhoz csatlakozhatunk – külön a jobb, és külön a bal egységgel, headset-ként használva őket, viszont ilyenkor egyes funkciók nem működnek – amik csak a bal/jobb egységre vannak delegálva. A fülhallgató egységeken elhelyezett  érintésérzékeny felületen az alábbi beállításokra van lehetőségünk:

Tronsmart Battle - nyerd meg a csatát!

Viselni kényelmes, sportolás során is valószínűleg fixen ül a hallójárat bejáratánál – futni nem futottam benne, de normál használat közben egyszer sem csúszott ki viselés közben, pedig a szűk hallójáratom miatt ez nagy előny, a gumisok a legtöbb esetben kicsúsznak. Egy töltéssel nagyságrendileg 4- 4,5 órányi lejátszás érhető el, míg a box 3 alkalommal képes feltölteni a lemerült fülhallgatókat. Az AAC, SBC audio-dekóderek biztosítják a minőségi zenehallgatást, sajnos az aptX kimaradt, bár ez nem az az árkategória, hogy szóvá tegyük. 

Az Earbuds Delay Test nevű programmal mérve a késleltetés értéke nulla volt, normál- és játék mód alatt is. Telefonálás közben a hívott fél tökéletesen hallott – én kevésbé, de összességében megértettük egymást. 

Hangzás, tapasztalatok
Tronsmart Battle - nyerd meg a csatát!

Ahhoz, hogy valóban meghalljuk, hogyan szól egy eszközünk, lehetőleg legalább 24 órán keresztül járassuk azt be, “égessük ki” (burn in). Ehhez loopoljuk be a kedvenc zeneszámainkat – azokat amiket nagy százalékban a jövőben is hallgatni fogunk az eszközön – és 50%-os hangerőn járassuk a fülhallgatót. Ha ez az idő letelt, a hangzás teljesen más lesz (sokkal szebb, tisztább), mint a dobozból kivéve. A Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgató esetében feleslegesnek tűnhet a procedúra elvégzése, de itt is érdemes rászánni ezt a kis időt, főleg, ha zenét is szeretnénk hallgatni az eszközön. A bejáratás letelte után fogjuk meghallani a valós hangzást, ehhez pedig nem árt veszteségmentesen tömörített fájlokat használni helyi meghajtóról, esetleg a Tidal (vagy hasonló streaming szolgáltató) veszteségmentes előfizetését.

Szokásomhoz híven a Dire Straits Brothers in arms lemezről a Money for nothing és a Walk of life volt az első két nóta amit elővettem, itt elsőre nagyjából kiderül, hogy hova lehet pozicionálni egy fülhallgatót. Meglepően jól szólt amit hallottam; Mark Knopfler hangja szépen elkülönül a vokáltól, a gitártól és minden hangszer külön szólal meg. Kifejezetten pozitív csalódás, hiszen a Tronsmart Battle akcióan 23$ környékén megvásárolható, ami nagyságrendileg 7.000-7.500 Ft-ot jelent csak. Torzítással nem találkoztam sem a magas, sem a mély tartományban még a legmagasabb hangerőn sem. A sort az Astral Travelinggel folytattam, ami kifejezetten jól szólt a magas hangokat tekintve, hallható volt az összes olyan hangszer, ami egy gyengébb fülhallgatón nem is szólalna meg. A mély tartomány tesztjének zenéje nálam a Darksie-tól a Paper Trails, ami szintén pozitívan teljesített, bár a hangerőt kissé meg kellett emelnem, hogy a basszusok jól hallhatóak legyenek. A fülhallgató leírásában kihangsúlyozzák az egyedi tervezésű drivert, amely kiterjedt hangteret biztosít kifinomult HQ hanggal a tökéletes játékélmény érdekében, de úgy tűnik, hogy a zenében is helyt áll a Tronsmart Battle. 

A mostani populáris slágerek úgy szólnak ahogy kell, az egyetlen baj, hogy az üzemidő eléggé rövid, így (nagyon) maximum öt órán keresztül élvezhetjük a kedvenc zenénket, majd jön a “battery low” gyűlölt hang és a fülhallgató mehet vissza a töltőboxba pár órára. A teljesen feltöltött töltődoboz segítségével háromszor tölthető fel a Tronsmart Battle, egy teljes töltés nagyjából két órán át tart.

Tapasztalatok játék során
Tronsmart Battle - nyerd meg a csatát!

Essen pár szó a játékos módról is, melyet bármelyik oldali fülhallgató háromszori érintésével aktiválhatunk és ugyanígy kapcsolhatunk ki. Egyetlen játék van a telefonomra telepítve, ez a World War Heroes, ami akkor maradt ott, amikor a Xiaomi A3-ról írtam tesztet, ez elég gyors ahhoz, hogy véleményt tudjak formálni. Sajnos a routeremmel nem igazán találták meg az összhangot, sokszor le/fel csatlakozik rá, ráadásul a játékban elért eredményem attól is függ, hogy éppen melyik szerverre sikerült csatlakoznom – néha ha le is lövök valakit, még több másodpercig él, rettentő idegesítő… Ha minden összejön, akkor nincsenek fps/lag gondok, több ilyen alkalom során próbálgattam a fülhallgatót és természetesen ezeket a tapasztalatokat írom meg.

Ilyen esetekben se a normál-, se a játék-módban nem érkezik később a hang, mint ahogy a robbanás- vagy lövés megtörtént, pontosan ezt mutatja a nemrég említett Delay teszt is. Mivel ANC nincs, ezért a környezeti zajok behallatszanak, de még alacsonyabb hangerőn sem zavaróak. A jobb és baloldal nagyon határozottan elkülönül, a távoli lövések határozottan halkabbak, mint a közeliek. A Tronsmart Battle itt is jól teljesít, persze egy zárt rendszerű fejhallgatóval az élmény is teljesen más, de a kis eszköz igazán jól teljesített, ha pedig az árát is megnézzük, akkor tökéletes munkát végzett.

Mostani alkalommal a Tronsmart Battle, játékra kifejlesztett, vezeték nélküli fülhallgatót ismerhettétek meg, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
9.1A mi értékelésünk
Minimális késleltetés, kellemes hangzás kedvező áron

Nem nagyon tudok egy másik olyan eszközt mondani, ami ebben az árkategóriában versenyre kelhetne a Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgatóval. Már az egyedi dizájn is megragadja a tekintetet, ráadásul jól is szól, minimális késleltetés mellett. Egyedül a 4 órás üzemidőbe lehet belekötni, főleg ha tudjuk, hogy az eszköz célcsoportja az on-line játékosok köre, akik ha leülnek, akkor ennél hosszabb időt is gond nélkül eltöltenek kedvenc játékukkal. Ha nem gamer fülhallgatóban gondolkozol, nem szeretnél külön eszközt zenehallgatásra, emellett a pénztárcádat is megóvnád egy nagyobb összeg kifizetésétől, akkor a Tronsmart Battle vezeték nélküli fülhallgatót Neked találták ki. Nagyon tetszett, ajánlott termék.

Ár/érték arány
10
Hangzás
9
Szolgáltatások
8
Felhasználói élmény, ergonómia
9
Dizájn, anyagminőség
9.5
POZITÍVUMOK
 • minimális késleltetés
 • kitűnő ár/érték arány
 • egyedi dizájn
 • a száránál megfogva nem nyomkodunk el semmit véletlenül
 • lejátszás közben nincs zavaró villogás
 • könnyű
NEGATÍVUMOK
 • rövid üzemidő
 • nincs aptX kodek
 • hiányzó zajszűrés
A Tronsmart Battle Bluetooth fülhallgatót itt tudod megvásárolni
Még több Tronsmart ajánlat

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Tronsmart Battle - nyerd meg a csatát!
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.