Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Pro – ki nyer ma?

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Két közkedvelt TWS fülhallgató járt nálunk, vajon mi melyiket választanánk?

Hol van már az a korszak, amikor a fülhallgatók kábelen kapcsolódtak a telefonhoz, vagy a zenelejátszóhoz? Gyerekkoromban a Sony walkmanhez adott narancssárga szivacsos fejhallgatók voltak elterjedve, mit meg nem adtunk akkor egy walkmanért… Manapság pedig már egyre kevesebb vezetékes fül-, fejhallgatót láthatunk, helyüket átvette a vezeték nélküli technológia, melyet TWS-ként ismerhetsz.

Így kezdődött előző posztunk, ahol három különböző TWS fülhallgató tesztjét olvashattátok.
Jelen esetben újabb két hangkeltő eszközt tesztelünk, viszont már egyértelműen a magasabb minőségi kategóriából. Sokan nem szeretik az érintő-vezérlést (kivételkor kikapcsolódik, véletlen megnyomáskor megáll a lejátszás, stb.), mi azt gondoljuk, hogy együtt lehet vele élni. Az tény, hogy ezek használatakor előnyben vannak a kisebb kezű-, normál hallójárattal rendelkező emberek (nem kell annyit igazgatni a fülben, szűk hallójárat esetén egyik fülgumi sem passzol igazán), de összességében nem ördögtől való dolog az érintéses vezérlés. De ha a zenei élmény megfelelő, akkor talán meg tudjuk bocsájtani a fentieket.

A True Wireless Stereo technológia a hang vezeték nélküli továbbítása Bluetooth-on/NFC-n keresztül. A vezeték nélküli átvitelt a forrásba és a fogadó eszközbe/eszközökbe beépített kis chip biztosítja. A TWS eszközöknek (fej-, és fülhallgató, hangszóró) sok pozitív tulajdonsága van, de a legfontosabb az, hogy nem kell kábel a használatához. Ez nem csak azt jelenti, hogy a hangforrást nem kell kábellel összekötni a hangkeltő eszközzel, hanem azt is, hogy nem kell kábelt használni az áramellátáshoz sem. Már az olcsóbb hangszórók/fül-, és fejhallgatók üzemideje is eléri töltésenként a 4-8 órát. A TWS eszközök önmagukban vagy Bluetooth-on/NFC-n keresztül párosítva használhatók.

Mostani tesztünkben egy Tronsmart (Spunky Beat) és egy Haylou (GT1 Pro) modell csap össze egymással a virtuális ringben. Érdekes módon a Tronsmart termékei nem túlságosan elterjedtek hazánkban, pedig magas minőséget képviselnek, személy szerint nagy kedvencek. A Haylou esetében mindez már nem mondható el, sok fogy belőlük, sokan keresitek kifejezetten ezt a márkát, a teszt végére kiderül, hogy megváltozik-e a véleményetek. A tesztet a Dire Straits – Brothers in Arms .flac formátumba digitalizált trackjeivel teszteltük, a Walk of life kifejezetten alkalmas arra, hogy teszteljük, hogyan különülnek el egymástól a magas és mély hangok, mennyire válik el a vokál a hangszerektől.

A két fülhallgató egyike sem képes vezeték nélküli töltésre, a Tronsmart a beépített töltőkábelével tűnik ki, míg a Haylou 800mAh-ás kapacitású töltődoboza a legalább 5x-i feltöltés lehetőségét biztosítja.

Összehasonlítás:
Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Probluetooth fülhallgatók
Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Pro - ki nyer ma?
VS
Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Pro - ki nyer ma?
Bluetooth verzióBluetooth 5
VS
Súlygramm/db
3,7
VS
3,5
Fülhallgató akkumulátor kapacitás mAh
35
VS
43
Töltőbox akkumulátor kapacitásmAh
350
VS
800
Töltés töltőboxbanalkalom
3,5
VS
5,5
Üzemidőóra
7
VS
4
Beépített töltőkábel
VS
Gesture Control
VS
Voice Assistant
VS
1

Tronsmart Spunky Beat

Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Pro - ki nyer ma?
ÁltalánosMárka: Tronsmart
Típus: TWS fülhallgató
Modell: Spunky Beat
Szín: Fekete

Jellemzők

Frekvenciaátvitel: 20Hz-20kHz
Chip: Qualcomm QCC3020, aptX, AAC, SBC támogatással
Bluetooth verzió: Bluetooth 5
Hangszóró: 6mm, lengőtekercses 
Készenlét: 90 nap
Folyamatos zenelejátszás: 7 óra
Fülhallgató akkukapacitása: 35mAh
Töltőbox akkukapacitása: 350mAh
Tölthetőség boxból: 3,5x
Bluetooth profilok: HFP/A2DP/HSP/AVRCP
Súly: 3,7 gramm

A doboz tartalma

1 x Tronsmart Spunky Beat Bluetooth hangszóró (pár)
1 x töltődoboz
1 x type-C USB töltőkábel
1 x jótállási jegy
3 x fülgumi (pár)

A csomagolás szokás szerint megint kitűnően sikerült, a doboz fedelét leemelve találhatjuk meg az ízlésesen elhelyezett töltődobozt, a külön elhelyezett fülhallgatókat, a type-C típusú töltőkábelt és a három pár gumiharangot. A töltőkábelért külön köszönet, hiszen a Tronsmart Spunky Beat egyik érdekessége a beépített USB töltőcsatlakozó, mely a töltődoboz aljára van feltekerve, ami nagyon jó ötlet, hiszen így nem felejtjük otthon. Ezen kívül töltőport is helyet kapott a töltőboxon, de azért duplán ne töltsük. Méretét tekintve kompakt, könnyű, tojás alakú. Viselni kényelmes, bár sportolás során érezhető némi instabilitás, amit a fülhallgató mélyebbre helyezésével tudunk orvosolni, míg töltöttségét négy állású LED-es kijelzőn tudjuk ellenőrizni. Egy töltéssel 6-7 órányi lejátszás érhető el, míg a box 3 alkalommal képes feltölteni a lemerült fülhallgatókat, 5 perc töltés 1 órányi energiát ad. AptX, AAC, SBC kodekek biztosítják a minőségi zenehallgatást. Egyetlen negatívumot említek meg, ami utólag került bele a tesztbe, mert számomra egyáltalán nem zavaró és mások sem tették szóvá: lejátszás közben kb. 7 másodpercenként az érintőfelület körül körben felvillan a led, és nem is kapcsolható ki.

Első használat előtt töltsük fel teljesen a dobozt/fülhallgatókat kapcsoljuk be – ez automatikusan meg fog történni a töltődobozból való kiemeléskor -, majd csatlakozzunk a telefonunkhoz.  A kikapcsolás is pont ilyen egyszerű, helyezzük vissza a fülhallgatókat a bölcsőbe, és az eszköz kikapcsol. lehetőségünk van monó módban is kapcsolódni, ebben az esetben akár két különböző telefonhoz csatlakozhatunk – külön a jobb, és külön a bal egységgel. A fülhallgatók felülete érintésérzékeny, az alábbi beállításokra van lehetőség:

 • lejátszás/szünet: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató érintése
 • következő szám: 2 másodperc nyomás a jobb oldali egységen
 • előző szám: 2 másodperc nyomás a bal oldali egységen
 • hang asszisztens aktiválása: dupla érintés a jobb, vagy a bal oldalon
 • hívás fogadás/indítása: egyszeri érintés a jobb, vagy a bal oldalon
 • hívás elutasítása: 2 másodperc nyomás a jobb, vagy a bal oldalon
És akkor következzen a Tronsmart Spunky Beat legnagyobb erénye, ami nem más, mint a hangzása. Nagyon rendben van (értsd: ebben az árkategóriában). A Tronsmart Spunky Buds (Pro) hangjával sem volt semmi gond, de itt még nagyobb zenei élményt kapunk. A hangszerek elkülönülnek egymástól, a basszus nem tolakodó – de határozott -, ez igaz a mély és közép-mély tartományokra is. Az ének – főleg a női hangok – kiemelkednek a környezetből, hatalmas élmény minőségi zenét hallgatni, főleg ha jó mélyen felhelyezzük a fülhallgatókat a hallójáratunkba.
A telefonhívások során sem vehető észre semmilyen probléma, mindkét fél tisztán hallható. Ennyi pénzért, ebben a szegmensben talán a legjobb vétel. 
0
Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS CVC 8.0 Earbuds
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 4 év

Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS CVC 8.0 Earbuds

$24,99 $26,99
-7%
 
MEGNÉZEM
4KGQMVAM
0
Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 év

Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS – EU raktár

$19,99 $24,99
-20%
Szállítás: 1,28$ EU raktár​ Raktár: lengyel Egyéb infó: applikáció nélkül! ...
MEGNÉZEM
6UMPORN3
0
Tronsmart Spunky Beat app control
Sale
Ennyi ideje hozzáadva: 4 év

Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS CVC 8.0 Earbuds

27,10 $ -29%
Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS CVC 8.0 Earbuds Qualcomm QCC3020 Independent Usage aptX/AAC/SBC 24H Playtime Siri Google Assistant IPX5
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:geekmall.eu
2

Haylou GT1 Pro

Haylou GT1 Pro
ÁltalánosMárka: Haylou
Típus: TWS fülhallgató
Modell: GT1 Pro
Szín: Fekete

Jellemzők

Frekvenciaátvitel: 20Hz-20kHz
Érzékenység: 110dB
Bluetooth verzió: Bluetooth 5 
Hangszóró: 7,2mm, lengőtekercses 
Készenlét: 300 óra
Folyamatos zenelejátszás: 4 óra
Fülhallgató akkukapacitása: 43mAh
Töltőbox akkukapacitása: 800mAh
Tölthetőség boxból: 5,5x
Bluetooth profilok: HFP/A2DP/HSP/AVRCP
Súly: 3,5 gramm

A doboz tartalma

1 x Haylau GT1 Pro Bluetooth hangszóró (pár)
1 x töltődoboz
1 x micro USB töltőkábel
1 x jótállási jegy
3 x fülgumi (pár)

Az eszköz kissé egyszerűbb csomagolásban érkezik, mint a Tronsmart, de nem a dobozt fogjuk nap, mint nap nézegetni, ezt nem rójuk fel hibának, ráadásul másnak lehet, hogy ez tetszik jobban. A kötelező tartozékok a csomagban, fülgumiból három párat kapunk, ezen kívül micro USB kábelt a töltéshez. A “sima” változathoz képest itt kapunk töltöttségjelzőt és 800mAh kapacitású töltődobozt.

Első használat előtt a fülhallgatók csatlakozóiról távolítsuk el a műanyag fóliát és töltsük fel teljesen a dobozt/fülhallgatókat; a töltöttséget négy darab fehér színű állapotjelző LED jelzi. A ki-bekapcsolás itt is automatikus és monó mód is van. A fülhallgatók felülete ebben az esetben is érintésérzékeny (a nagyobb kézzel rendelkezők óvatosan igazgassák az eszközt a fülükben, mert felület kicsi és nagyon érzékeny), az alábbi beállításokra van lehetőség:

 • lejátszás/szünet: a jobb, vagy bal oldali fülhallgató érintése
 • következő szám: dupla érintés a jobb oldali egységen
 • előző szám: dupla érintés nyomás a bal oldali egységen
 • hang asszisztens aktiválása: három érintés a jobb, vagy a bal oldalon
 • hívás elutasítása: 1 másodperc nyomás a jobb, vagy a bal oldalon
 • hívás fogadása: dupla érintés bármelyik oldalon
A zenelejátszáskor a magas és mély hangok elkülönülnek egymástól, kis- és közepes hangerőn nem tapasztalható torzítás. Ellenben, közepes hangerő fölött a mély hangok kiemelése esetén itt is torzítás hallható, ezen sajnos nem tudtak javítani az elődhöz képest. A Tronsmartnál kevesebb részletet hallunk, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne jó a hangzása, de nem mondhatni tökéletesnek. A férfi- és női énekhangok elkülönülnek a zenétől, még halkabb hangerőn is. Telefonálásra kiválóan használható a Haylou GT1 mindkét fél tisztán hallható.
0
haylou gt1 pro
Deal
Ennyi ideje hozzáadva: 4 év

Haylou GT1 Pro Bluetooth 5.0 TWS Earphones

30,45 $
Only US$22.99 with fast free shipping. Shop best black Xiaomi Haylou GT1 Pro TWS Wireless Earphones With 800mAh Charging Case for sale, There are a wide variety of discounts waiting for you at Tomtop.com
A legjobb ajánlat kuponkód nélkül:Geekbuying

Tartósan soha ne hallgass zenét a legnagyobb hangerő 70%-nál magasabb szinten, illetve ne állíts 80%-nál magasabb hangerőt rövid idejű használat során sem!

Bluetooth fülhallgató teszt végeredmény:

Két olcsóbb kategóriás, ámbár jó minőségű TWS fülhallgatót teszteltünk, és egyértelműen a Tronsmart Spunky Beat került ki győztesen a tesztből, még ha ezért hideget-meleget is kapunk majd – vállaljuk. Sőt, kijelenthetjük, hogy szinte kötelező a megvásárlása, főleg ha ebben az árkategóriában kerestek Bluetooth fülhallgatót.

9.3A mi értékelésünk
Szinte hibátlan hangzás, kitűnő áron

A Tronsmart Spunky Beat (ritmus) - híven nevéhez, meg fog táncoltatni minket, mosolyt csal az arcunkra, mindezt a tudásához képest kifejezetten kedvező áron. A beépített töltőkábelnek köszönhetően, nincs szükség külön kábelt hordani magunkkal, a töltőbox 3,5 töltésre képes 7 óra üzemidő mellett (közepes hangerőn), így egy teljes napot kibírunk töltés nélkül. Szerencsére itt már nincs szó arról, hogy a box és fülhallgatók állás közben merítenék egymást. Ebben az árkategóriában kitűnő hangzással rendelkezik, szinte kötelező vétel, még akkor is, ha van már Tronsmart fülesed.

Ár/érték arány
9.5
Kialakítás/dizájn
9
Méret
9.5
Jellemzők/működés
9
Hangzás
9.5
Pozitívumok
 • Szép dizájn
 • Kis méret
 • Gesture Controll
 • Voice Assistant
 • USB-C töltőcsatlakozó
 • Beépített töltőkábel
 • Kitűnő hangzás
Negatívumok
 • Érzékeny érintőfelület
 • Lejátszás közben villog
8.6A mi értékelésünk
Hosszú üzemidő, gyengébb hangzással

A normál változathoz képest nagyobb kapacitású töltődobozzal és LED-es töltöttségjelzővel érkezik, más különbség nincs köztük, persze az áron kívül, de az is minimális. A hangja sajnos nem tökéletes, de ebben a kategóriában még így is a mezőny felső végén helyezkedik el. Főleg a részletek hiányoznak a hangzásból, de ezt csak más készülékekkel, minőségi zenét hallgatva vehetjük észre. Összességében a márka követőit nem beszéljük le a TWS fülhallgató megvásárlásáról, de a pár $-os különbséget ami a két eszköz között van, érdemes kifizetni.

Ár/érték arány
8.5
Kialakítás/dizájn
8.5
Méret
9
Jellemzők/működés
8.5
Hangzás
8.5
Pozitívumok
 • Hatalmas kapacitású töltőbox
 • Gesture Controll
 • Voice Assistant
Negatívumok
 • Nem tökéletes hangminőség
 • Micro USB csatlakozó
 • Érzékeny érintőfelület

Amennyiben elakadnátok, a teszthez kapcsolódó fórumban tudtok kérdezni tőlünk a működéssel kapcsolatban.

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

Tronsmart Spunky Beat vs Haylou GT1 Pro - ki nyer ma?
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 4 nap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1359,99 $1479,99
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.