TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany – minden funkció, kis méret

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany teszt

[toc]

A közelmúltban olvashattatok egy tesztet a TrueLife szónikus fogkeféjéről, a mai alkalommal pedig a cég egy újabb szájhigiéniás termékét ismerhetitek meg, ami nem más, mint a TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany, melyet kis méretének köszönhetően bárhová magaddal vihetsz. A két eszköz tökéletes kiegészítője egymásnak; a dizájn is hasonló, jól mutatnak egymás mellett a fürdőszoba polcán.

A TrueLife az egészségápolás és az egészségvédelem területén a mindennapi életet megkönnyítő termékeket kínál. Fő céljuk az összes családtag nyugodt alvása és egészsége. Ehhez igénybe veszik a legmodernebb technológiákat és termékeiket hosszú távon, ugyanakkor gondosan tesztelik. A TrueLife termékek otthonod elválaszthatatlan részévé válnak.

A szájzuhanyok használatáról megoszlanak a vélemények; van amelyik fogorvos hasznosnak találja, van amelyik egyenesen nem javasolja. Jelen tesznek nem célja egyik álláspontot sem erősíteni, sem megkérdőjelezni, kizárólag a működéssel kapcsolatos tapasztalatokat olvashatjátok el benne. A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany a nagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó elektronikai szaküzletekben megvásárolható; a termékről még több infót a gyártó hivatalos weboldalán érhettek el. 

Truelife AquaFloss Compact szájzuhany

14.990 ft-tól
Utazás közben is ügyelj a megfelelő szájhigiéniára. Kompakt méreteinek köszönhetően az AquaFloss Compact szájzuhanyt mindig magadnál tarthatod. Fogkefével kombinálva eltávolítja a legtöbb káros baktériumot.
Általános leírás

Utazás közben is ügyelj a megfelelő szájhigiéniádra! Kompakt méreteinek köszönhetően a TrueLife AquaFloss Compact szájzuhanyt mindig magadnál tarthatod, kombináld kedvenc fogkeféddel! A szájzuhany levegővel keveri a vízcseppeket és az így kapott elegyet a nyomás átnyomja a fogak között. Az eredmény egészséges fogak és íny, hogy teli szájjal nevethess.

  • a 150 ml űrtartalmú víztartály az összes fog és az ínyek megtisztítására elegendő
  • a fej 360°-ban elforgatható, hogy könnyedén megtisztíthass minden zugot a szájüregben
  • a 3 választható üzemmód segítségével beállíthatod a megfelelő üzemmódot és a nyomásszintet
  • az automatikus időkapcsoló 2 perces használat után kikapcsolja a szájzuhanyt
  • a 0,6 mm átmérőjű vízsugárnak köszönhetően a nehezen elérhető helyek sem maradnak ki a tisztításból
  • könnyű feltöltés és IPX7 vízállóságú töltőállvány
  • a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően nincs csatlakozó, nincs vezeték – a TrueLife AquaFloss Compact szájzuhanyt elég rátenni a töltőállványra, és a vezeték nélküli töltés gondoskodik a többiről.
  • a szájzuhany megjegyzi, hogy legutóbb melyik üzemmódot használtad és a legközelebbi használat során is ez a mód lesz aktív
A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: TrueLife
Típus: szájzuhany
Modell: AquaFloss Compact
Szín: fehér
JellemzőkÜzemidő: kb. 30 nap
Vízállóság:
 – zuhany: IPX7
 – töltő: IPX7
Töltés: indukciós
Tartály térfogata: 150 ml
Programok száma: 3 (normál, enyhe, pulzáló)

Méret és súly

Termék súlya: 270 g
Termék mérete fúvókával (LxWxH): 57,00×70,00×275,00 mm

A doboz tartalma

1 x TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany
1 x állvány UV sterilizálóval
2 x fúvóka
1 x gyors útmutató
1 x többnyelvű használati utasítás
Kicsomagolás, első benyomások
truelife AquaFloss Compact szájzuhany teszt

A TrueLife színvilága a pasztell lila/zöld, így – ahogy ezt már a gyártótól megszokhattuk -, a szájzuhany csomagolásán is ez a két szín uralkodik, ami vidám és egyben fiatalos külsőt kölcsönöz a vékony kartonpapírból készült doboznak. A felülről nyitható csomagolás elején a szájzuhany fotóját találjuk, hátoldalán pedig a főbb jellemzőket olvashatjuk el. A dobozon belül egy műanyag rekeszben található a TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany a két fej és a töltőállomás, utóbbi természetesen EU-s hálózati csatlakozóval van szerelve. Ezen kívül egy aprólékos használati utasítás is a csomag része, mely a magyaron kívül még számos nyelven tájékoztat bennünket a használat módjáról – az útmutató digitális formátumban itt érhető el.

A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany teste és a töltőállomás is műanyagból készült, színük törtfehér, az egyhangúságot a bekapcsoló-, a módválasztó és a víztartály zöldje töri meg. Előbbi kettő egy kis szigeten kapott helyet az eszköz elülső felén, alattuk a kiválasztott üzemmód visszajelző LED-jei láthatóak. Az alsó állapotjelző dupla funkciós; a pulzáló mód kijelzése mellett töltés közben kéken villog, teljesen feltöltött állapotban folyamatos fénnyel világít. Sajnos a gombok anyaga gyenge minőségű műanyag, itt nincs az a minőségérzet, amit a fogkefénél tapasztalhatunk – persze ettől még ellátja a feladatát, de kár érte. A gyártó neve és logója a szájzuhany testének kiszélesedő alsó részén található, a talpon pedig az indukciós töltéshez szükséges lyukat helyezték el, az egész egység tökéletesen illeszkedik a töltőállomásba, se nem szorul, se nem lötyög benne.

A két tartozékba kapott fej két különböző színű gyűrűt kapott, így a családtagok könnyen megtalálják a saját használatú fúvókájukat, melyek egy retesz segítségével rögzülnek a szájzuhany felső részére. A fej oldása a reteszelő gomb megnyomása után történik, a levétel kissé nehézkes, de legalább itt a víz nem tud kifolyni. A hátsó részen elhelyezett víztartály lefelé húzva könnyen eltávolítható, de ez egységen is feltölthető az alul található beöntőnyílás fedelének kinyitása után. A felső részén csúszásgátló kialakítást kapott, így nem fog a vizes műanyag használat közben egykönnyen kicsúszni a kezünkből és a földön landolni.

TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany - minden funkció, kis méret

Az ovális kialakítású-, indukciós elven működő töltőállomás alján két-két műanyag-, illetve gumitappancsot találunk, mellyel stabilan leállítható bármilyen felületre.

A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany használatba vétele
TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany - minden funkció, kis méret

A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany használati utasításban leírtak szerint az akkumulátor első feltöltésének 24 órán keresztül kell tartania, ezért érdemes így kezdeni a használatba vételt. Az EU szabványos csatlakozót csatlakoztassuk az elektromos hálózathoz, a zuhany testét állítsuk bele a töltőrekeszbe és várjunk. A töltésjelző kéken villog, egészen addig így marad, míg az akkumulátor a teljes töltöttségét el nem éri, ekkor folyamatos kékre vált.  

A használat előtt a fejet a szájzuhany testére kell csatlakoztatni és a víztartályt langyos, maximum 40°C hőmérsékletű vízzel feltölteni. Az üzemmód-váltó nyomógomb segítségével ki kell választani a megfelelő módot, a szánkat kissé ki kell nyitni, a zuhany fejét a fogunk elé kell helyezni és a bekapcsológomb egyszeri megnyomásával indul a tisztítási folyamat, a módválasztó nyomogatásával léptethetünk a különböző algoritmusok között. Az éppen aktuális állapot felirata alatti LED kéken világít.

Nagyjából 40 másodpercig alatt ürül ki a víztartály, ennyi idő bőven elegendő arra, hogy a vízsugárral körbejárjuk a fogaink közét. Ha erősnek találjuk a víznyomást, akkor a módválasztóval menet közben is válthatunk. Az eszköz két perc használat után automatikusan kikapcsol, de ezt az időt nem fogjuk tudni elérni, hamarabb elfogy a tartályból az öblítőfolyadék. A folyamat befejezése után a víztartályból teljesen ki kell engedni az esetlegesen bennmaradó vizet a baktériumok elszaporodásának megelőzése érdekében – hosszabb tárolás előtt különösen fontos a szárítás. Ezek után a szájzuhany visszakerülhet a töltőre, ahol biztos helyen van a következő használatig.

Jellemzők, tapasztalatok
TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany - minden funkció, kis méret

A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany használata értelemszerű és kényelmes, nem nehéz, így nem jelent nagy terhelést a kéznek. Kis méretének hála bárhova magunkkal vihetjük, ráadásul egy töltéssel akár 30 napig is használatra képes, rövidebb nyaralások alkalmával a töltőegység akár otthon is maradhat. Mivel a fejeket külön is meg lehet vásárolni, ezért a család összes tagjának saját szájzuhanya lesz és ehhez csak egy készüléket kell vásárolni.

A módok közötti váltás azonnal megtörténik, normál üzem során sem okoz fájdalmat a vízsugár ereje, de az érzékenyebb fogú/ínyű felhasználók számára elérhető a soft állás, ami igazán kímélő. A pulzálás kellemesen masszírozza az ínyt, ilyenkor a vízsugár váltakozva megindul és leáll. A készülék nem hangos, becsukott fürdőszobaajtón keresztül egyáltalán nem hallatszik ki a motor hangja használat közben, nem lesz zavaró másoknak és mi sem süketülünk meg tőle. A tisztítás hatékonysága megfelelő, használat után a tisztaságérzet is megvan.

Mostani alkalommal az elem6 cégcsoport jóvoltából a TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany tulajdonságait olvashattátok, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
8.2A mi értékelésünk
Kombináld egy szónikus fogkefével a tökéletes szájhigiéniáért

TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany még tisztábbá varázsolva a szájüreged fogmosás után. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, pótfejek használatával az egész család élvezheti az extra tisztaságot. Az eszköz kezelése egyszerű, ha kell csak tisztít, ha kell masszíroz is és vezeték sem zavar használat közben. A különböző szájzuhany-ajánlatok között körülnézve talán egy kicsit túlárazott, cserében mindent tud amit tudnia kell.

Ár/érték arány
8
Tisztaságérzet, tisztítás hatékonysága
8.5
Kialakítás, dizájn, anyaghasználat
8
Kezelhetőség
8.5
Szolgáltatások, extra funkciók
8
POZITÍVUMOK
 • 3 különböző üzemmód
 • 2 perc használat után automatikusan kikapcsol
 • vezeték nélküli használat
NEGATÍVUMOK
 • csak 2 fejet tartalmaz a csomag
 • kicsit drága
A TrueLife AquaFloss Compact szájzuhanyt itt vásárolhatod meg

Truelife AquaFloss Compact szájzuhany

14.990 ft-tól
Utazás közben is ügyelj a megfelelő szájhigiéniára. Kompakt méreteinek köszönhetően az AquaFloss Compact szájzuhanyt mindig magadnál tarthatod. Fogkefével kombinálva eltávolítja a legtöbb káros baktériumot.

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

TrueLife AquaFloss Compact szájzuhany - minden funkció, kis méret
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.