TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe – akár 80.000 mozdulat percenként

A "MUTASD A KUPONKÓDOT!" gomb megnyomása után az akciót tartalmazó weboldal új ablakban megnyílik és a kuponkód a vágólapra kerül.

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe teszt

[toc]

Az nem kérdés, hogy a fogmosás a napi rutin része; reggel és este, de leginkább minden étkezés után illik megmosni a fogainkat, amit megtehetünk hagyományos-, forgófejes-, szónikus-, esetleg ultrahangos fogkefével. A kutatások- és a saját tapasztalatom szerint az elektromos fogkefék hatékonyabbak hagyományos társaiknál, mert  használatukkal olyan helyeket is elérhetünk a szájüregben, amit a hagyományossal nem, lepedékeltávolításban is jobban teljesítenek, illetve a fogínnyel is kíméletesebbek. Személy szerint évekig forgófejes modellt használtam, de áttérve a szónikus technológiára azt tapasztaltam, hogy az érzékeny fogínyem sokkal jobban viseli ezt a fajta mozgást, mint a körköröset, ráadásul a tisztaság-érzet is sokkal nagyobb, mint régebben volt. A hagyományos fogkeféhez képest a fejek cseréje között is több idő telik el, hiszen sokkal kisebb erővel nyomom a sörtéket a fogaimhoz, mint előtte, így lassabban is használódnak el. Ezen kívül a fogorvosom is megdicsért, hogy jó technikával mosom a fogaimat, mert az utolsó ellenőrzésen nem volt szükség még a fogkövek eltávolítására sem. 

TrueLife
SonicBrush UV
szónikus fogkefe
MEGNÉZEM
TrueLife
AquaFloss Compact szájzuhany
MEGNÉZEM
Previous slide
Next slide

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe a fent látható termék közvetlen rokonának tekinthető, a fogkefetest és a fejek is szinte 100%-ban megegyeznek és magának a fogkefének a működése, használata is azonos mindkét esetben. A legnagyobb különbséget az állvány hiánya, illetve a pohár-töltő megjelenése jelenti a két modell között – míg a jelen tesztben szereplő eszköz esetében egy időben egy fogkefefejet tudunk sterilizálni, addig a GL nélküli fogkefe esetében az állványba egyszerre három darabot is behelyezhetünk. Ebből arra is tudunk következtetni, hogy utóbbi esetben több helyre lesz szükségünk a fürdőszobaszekrényben vagy a polcon. Amennyiben még hatékonyabb tisztításra vágyunk, akkor az AquaFloss Compact szájzuhany segítségével a fogmosás után el nem távolított szennyeződéseket is kipucolhatjuk a fogaink közül.

A TrueLife az egészségápolás és az egészségvédelem területén a mindennapi életet megkönnyítő termékeket kínál. Fő céljuk az összes családtag nyugodt alvása és egészsége. Ehhez igénybe veszik a legmodernebb technológiákat és termékeiket hosszú távon, ugyanakkor gondosan tesztelik. A TrueLife termékek otthonod elválaszthatatlan részévé válnak.

A rövid bevezető után nem is maradt más hátra, mint közelebbről is megismerkedni a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefével, mely készülék az elem6 cégcsoport jóvoltából érkezett kipróbálásra. Természetesen a fogkefe a nagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó elektronikai szaküzletekben megvásárolható; a termékről még több infót a gyártó hivatalos honlapján érhettek el. 

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

29.990 ft-tól
A prémium minőségű SonicBrush GL UV elektromos fogkefe a mellékelt pohár-töltőben tölt, amely egyúttal a fürdőszoba formatervezett kiegészítője is. A fogkefe akkuja egyetlen feltöltéssel akár 30 napi használatra is elegendő, így a fogkefét gond nélkül magaddal viheted akár nyaralni is.
Általános leírás

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe tökéletesen gondját viseli fogsorodnak, hiszen szónikus technológiával távolítja el a fogzománcról és az ínyről a lepedék legnagyobb részét. 4 tisztítási mód áll rendelkezésre, amelyek még könnyebbé teszi a ragyogó mosolyhoz nélkülözhetetlen fogápolást. Az akkumulátor hosszú élettartamának köszönhetően a fogkefét elegendő akár 30 naponta egyszer feltölteni, a mellékelt UV sterilizátor pedig megszabadítja a sörtéket a baktériumok 99,9%-tól. Az innovatív pohár-töltő segítségével a vezetékektől is megfeledkezhetsz, ha pedig elutazol, a mellékelt utazótok jó szolgálatot tehet.

  • modern, szónikus technológia: a szónikus csúcstechnológia; a nagyfrekvenciás mozgásoknak köszönhetően eltávolítja a fogakról a lerakódás legnagyobb részét, egyúttal kíméli a fogzománcot.
  • UV sterilizáló: az UV-fény pillanatok alatt fertőtleníti a fogkefe fejét, és elpusztítja a baktériumok 99,9%-át
  • 4 választható üzemmód: négy üzemmód gondoskodik a fogak szépségéről és az íny egészségéről
  • időzítő: az automatikus 2 perces időzítő figyeli helyetted a tisztítás megfelelő időtartamát, majd a kefe magától kikapcsol
  • egyenletes tisztítás: egy finom rezgés 30 másodperces időközönként figyelmeztet, hogy ideje a szád másik részével foglalkoznod, így a kefe egyenletesen tisztítja meg a felső és az alsó fogsorod
  • 3 tartalék fej: a gazdag tartozékoknak köszönhetően a SonicBrush UV-t az egész család használhatja, hiszen a csomagban 4 különböző színű fej van
  • vezeték nélküli töltés: nincs csatlakozó, nincs vezeték – a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus kefét elég belehelyezned a pohár-töltőbe és a vezeték nélküli töltés gondoskodik a többiről.
  • a beállítások megjegyzése: a fogkefe megjegyzi. hogy melyik üzemmódban tisztítottad utoljára a fogaidat és a legközelebbi fogmosás során is ez a mód lesz aktív
A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe főbb jellemzői
ÁltalánosMárka: TrueLife
Típus: szónikus fogkefe
Modell: SonicBrush GL UV
Szín: fehér
JellemzőkKészenléti idő: akár 30 nap (kb. 20 ciklus)
Vízállóság: IPX7
Időzítő: van
Töltés: indukciós
Akkumulátor típusa: Li-Ion
Mozgások száma: akár 80.000 mozgás/perc
Programok száma: 4 (tisztítás, enyhe, fehérítő, masszázs)
UV sugárzás: ≥1.000 µW/cm2
UV lámpa élettartama: ≥5.000 óra
Kompatibilitás: Philips Sonicare fogkefe fejek
Egyéb kiegészítők: normál-, gyerek-, érzékeny fogakra-, fehérítő-, fogközötti fejek

Méret és súly

Termék súlya: ≥5.000 óra
 – fogkefe fejjel együtt: 120 g
 – sterilizátor: 33,5 g
Termék mérete (HxSzxM):
 – fogkefe fejjel együtt: 29,00×29,00×255,00 mm
 – sterilizátor: 60,00×52,00×25 mm

A doboz tartalma

1 x TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe
1 x UV sterilizáló
1 x pohár-töltő
4 x fogkefefej
1 x utazótok
1 x gyors útmutató
1 x többnyelvű használati utasítás
Kicsomagolás, első benyomások
TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe - akár 80.000 mozdulat percenként

A TrueLife színvilága a pasztell lila/zöld, így a SonicBrush GL UV szónikus fogkefe csomagolásán most is ez a két szín uralkodik, vidám és egyben fiatalos külsőt kölcsönöz a doboznak, melynek első oldalán a fogkefe és a kiegészítők fényképe foglalja el a legnagyobb helyet. A fotó fölött a céglogót, a gyártó- és a termék nevét olvashatjuk, érdemi információt csak a hátoldalon találunk, ahol a főbb jellemzők vannak kiemelve.

A felülről nyitható dobozon belül egy műanyag rekeszben, az utazótokba helyezve találjuk meg a TrueLife SonicBrush GL UV fogkefét, a négy-, különböző színű karikával ellátott fejet, a pohár-töltő két egységét (töltőrész és üvegpohár – utóbbi külön kis dobozban és gondosan buborékos fóliába csomagolva), a sterilizátort és a hozzá tartozó micro USB kábelt, mellyel az egység akkumulátorát tudjuk feltölteni. Az indukciós töltő aljzata egybe van építve a hálózati kábellel, így tárolás során egészen biztos, hogy nem fog elveszni. A kefék egyenként vannak becsomagolva, ezért higiénikusan tudjuk őket raktározni az első használatig, de amennyiben egy időben használják őket a családtagok, a műanyag színes gyűrűk egyértelművé teszik, hogy melyik fej kihez tartozik.  

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe teste fehér színű, gumiborítású, a hátoldalán három hosszanti csík található, melyek egyrészt dizájnelemként szolgálnak, de csúszásgátló szerepük is van. A bekapcsológomb fölött a gyártó logója látható, alatta pedig a jelzés nélküli módválasztó kapcsolót találjuk, mellyel a négy előre definiált mód közül választhatunk. A töltöttségjelző és a módok nevei csak használat közben lesznek megvilágítva, kikapcsolt állapotban észrevétlenül bújnak meg. A fogkefetest ezüst színű burkolattal ellátott alja teljesen lapos, az indukciós töltéshez általában szükséges lyuk nem található rajta, hiszen jelen esetben a készülék töltése a méretes üvegpohárba beállítva történik. A vastagfalú pohár, melyre a gyártó nevét és logóját gravírozták, kifejezetten mutatós darab, a fürdőszoba díszeként is megállja a helyét. Természetesen nem maga a pohár látja el az energiaellátás feladatát, a szerepe annyi, hogy a töltőaljzatra helyezve, majd beleállítva a fogkefét, vezeték nélkül tölti azt – ezen kívül értelemszerűen öblítésre is használható. 

A tartozékba kapott fogkefefejek sörtéi a hagyományos elrendezést követik, két különböző magasságban állnak ki a fejből, keménységük közepes, színük zöld és vízszínű. Magának a fogkefefej testének anyaga műanyag, jó hír, hogy sem BPA-t, sem ftalátokat nem tartalmaz. A sörték ugyan indikátorként nem működnek – a sörték színének elhalványulásukból lehetne következtetni a csereperiódusra -, de legkésőbb három havonta szükséges cserélni a fejeket, amennyiben elhasználódtak, akkor természetesen előbb.

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe gombjai

Az aprócska sterilizáló dobozba egyetlen fogkefefejet tudunk behelyezni. Az elülső oldalon található fedélnyitó gomb megnyomása után plexi ablakkal ellátott zárófedél kinyílik és a fej behelyezhető a számára kialakított vájatba. A kefének az UV lámpa felé kell néznie, az ajtó becsukásával a lámpa 3 perc időtartamra bekapcsol és a leírás szerint elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, élettartama több, mint 5.000 óra. A sterilizálás folyamata után vagy az ajtó nyitásakor a lámpa kikapcsol, így teljesen  biztonságosan használható. A kis készülék beépített akkumulátorának töltését egy micro-USB aljzaton keresztül végezhetjük el. Ha a kék jelzőfény 10x felvillan, akkor a sterilizáló egység lemerült, nagyságrendileg 3 óra alatt tölthető fel teljesen – ekkor a fény is kialszik. A sterilizáló egység falra ragasztható tartóval is rendelkezik, ebbe belehegyezve a fogkefefejet akár így is tárolhatjuk. Viszont minden egyes alkalommal ki kell vennünk belőle ha használni szeretnénk, mert a fülek megakadályozzák az ajtó nyitását/csukását. 

UV-C az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 100-280 nm közti tartományban található. Az UV-C tartomány az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. A germicid, azaz baktériumölő kifejezés arra utal, hogy a behatás hatására a kórokozók DNS-e sérül és azok szaporodás-képtelenné válnak. A megfelelő használat és védelem mellett rendkívül hatékony védelmet jelent a vírusok, baktériumok, ellen.

Végül essen pár szó a műanyag utazótokról is. A fogkefetesten kívül két darab fogkefefejet szállíthatunk a segítségével higiénikusan. A sörték pozíciói alatt található apró lyukakon a felesleges víz ki tud folyni, ezzel még nagyobb komfortot biztosítva a számunkra. Több hely nem is feltétlenül szükséges, mert egy töltéssel akár a 30 napos üzemidő is elérhető, így egy egyhetes nyaralás sem igazán okozhat gondot, még egy négyfős család esetében sem.

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe használatba vétele
TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe - akár 80.000 mozdulat percenként

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe használati utasításban leírtak szerint az akkumulátor első feltöltésének 24 órán keresztül kell tartania, ezért érdemes így kezdeni a használatba vételt. A töltőaljzattal egybeépített EU szabványos dugvillát csatlakoztassuk az elektromos hálózathoz, helyezzük rá az üvegpoharat, ebbe állítsuk bele a kefe testét és várjunk. A töltésjelző pirosra vált, egészen addig így marad, míg az akkumulátor a teljes töltöttségét el nem éri, ekkor zöld lesz.  

A használat előtt a fogkefefejet a fogkefetest kiálló nyelére kell csatlakoztatni, mégpedig úgy, hogy a test és a fej között egy nagyon pici hézag látszódjon – ez az üzemszerű működés, nem kell, hogy teljesen összeérjenek. A bekapcsológomb egyszeri megnyomásával indul a tisztítási folyamat, a módválasztó nyomogatásával léptethetünk a különböző fejmozgatási algoritmusok között, az eddig láthatatlan módnevek is megjelennek, természetesen mindig az aktuális állapotnak megfelelő lesz aktív. Az utoljára használt mód indul el a következő fogmosás során, így ha van egy jól bevált üzemmód amit kedvelünk, az alsó gombot akár el is felejthetjük. Fogmosás közben a töltöttségi állapot is folyamatosan nyomon követhető, ez fejlődést jelent a GL nélküli modellhez képest.

A szónikus fogkefe feje oldalról-oldalra mozog, percenként akár 30.000 - 60.000 mozdulatot végezve, így seperve ki a lepedéket és távolítja el az elszíneződéseket. A tisztítás mechanikusan történik a sörte és a fogfelület közvetlen kapcsolatával úgy, hogy közben nem irritálja az ínyt és nem okoz sérülést a fogzománcban.

Az egyik nagy különbség a hagyományos és az elektromos fogkefék között, hogy utóbbinál nincs szükség se le/fel mozdulatokat tenni a kezünkkel, se erős nyomást gyakorolni fogakra, a fogkefe fejét csupán végig kell vezetni a fogak felületén. Általában egy teljes tisztítási periódus 2 percig tart, 30 másodpercenként egy-egy figyelmeztetéssel – a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefénél sincs ez másképp. A fél perc elegendő egy-egy terület megtisztítására; a felső- és az alsó fogsort osszuk ketté, kezdjük a külső felszín tisztításával, folytassuk a belsővel, végül a fogak felszínén vezessük végig a fejet. Egyébként gyors számolással belátható, hogy ennél rövidebb használat is jobban tisztít, mint egy hagyományos fogkefe, hiszen azzal percenként 600-700 mozdulatnál többet nem vagyunk képesek végezni, de ha lehet várjuk ki a ciklus végét. A legjobb eredmény elérése végett a fogközök tisztításához használjunk fogselymet vagy szájzuhanyt, illetve a fogmosás után szájvizet.

A használat során a motor harminc másodpercenként kb. fél másodpercre leáll, innen lehet tudni, hogy itt az idő a következő negyeddel foglalkozni, majd két perc után a vibráció teljesen megszűnik és a fogkefe automatikusan kikapcsol. A túl erős nyomásról nem kapunk visszajelzést, ezért nekünk kell figyelnünk, hogy ne nyomjuk túlzottan a fogra/ínyre a fejet. A négy különböző módban különböző fejmozgásokat tapasztalhatunk, amennyiben még nincs tapasztalatod szónikus fogkefével, érdemes először a “SOFT” állással próbálkozni, az a leggyengébb mód. Ezen kívül rendelkezésre áll hagyományos/masszázs/fehérítő algoritmus is, mindenkinek a használat során kell kitapasztalnia, hogy mi válik be számára leginkább:

  • CLEAN: alap üzemmód a tökéletesen tiszta fogak érdekében
  • SOFT: finom tisztítás az érzékeny fogak és ínyek számára (olyan felhasználók számára is alkalmas, akik nem szoktak szónikus tisztításhoz)
  • WHITEN: tisztítás fogfehérítő polírozással
  • MASSAGE: enyhén ínystimuláló pulzálás

A fogmosás befejeztével a kefefejet kissé megszárogatva a sterilizálóba helyezve és az ajtót becsukva elkezdődik a 3 perces sterilizálás folyamata, mely végén a fej fertőtlenítve lesz és az esetlegesen megtelepedett vírusok, baktériumok 99,9%-ától megszabadulhatunk. Az UV lámpa működése jól látható és mivel az UV-C sugárzás üvegen, plexin, műanyagon nem jut keresztül, így semmi veszélyt nem jelent az egészségre, de természetesen nem érdemes közvetlenül nézegetni. Ha a dobozkát szállításra is szeretnénk használni, akkor a sörtéknek teljesen száraznak kell lenniük.

Jellemzők, tapasztalatok
TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe - akár 80.000 mozdulat percenként

A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe használata értelemszerű és kényelmes, nem jelent nagy terhelést a kéznek. Az ínnyel finoman bánik; régebben, amikor hagyományos fogkefét használtam – azokból is a márkásabb fajtákat -, nagyon sokszor sértettem meg az ínyem és az pár helyen vissza is húzódott (ún. fognyaki kopás) a túl erős nyomástól és a helytelen technikától. Itt ilyenről szó sem lehet, de az egyik hiányosságnak mindenképpen azt tartom, hogy nincs nyomás-visszajelzés. A másik megemlítendő dolog, hogy nincs pillanatmegállítási lehetőség; leállításkor és azonnali újraindításkor az egész ciklus újraindul, módváltáskor pedig a 30 másodperces negyed-ciklus kezdődik elölről. A fogkefe IPX7-es védelemmel rendelkezik, ezért akár zuhanyzás közben is használható.

Már két hete használom napi 2 alkalommal a fogkefét töltés nélkül (plusz a működés tesztelése), így elmondható, hogy valóban hosszú időt bír egyetlen feltöltéssel. Egy szónikus fogkefe használata után teljesen más lesz az ember szájában a tisztaságérzet, mint bármilyen más eszköz használatával, ez most sincs másként. A mozgás hatására a fogkrémből és vízből álló elegy szinte átpréselődik a fogak között, ily módon is tisztítva azokat, felületük szinte selymessé válik. Tapasztalatom szerint a SonicBrush GL UV egy kis helyigényű, a feladatát kiválóan ellátó fogkefe lett, pluszt védelemmel a vírusok és a baktériumok ellen.

Mostani alkalommal az elem6 cégcsoport jóvoltából a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe tulajdonságait olvashattátok, a teljes összefoglalót lejjebb olvashatjátok. Amennyiben kérdésetek lenne vásárlás előtt, esetleg a működéssel kapcsolatban, ezeket a teszthez kapcsolódó fórumban tudjátok feltenni.

Összefoglaló
8.6A mi értékelésünk
Szónikus technológia, kompakt méret, egészséges fogak

Ha fontos a fogaid- és az egészséged védelme, akkor a TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe legalább olyan jó választás, mint a töltőállványos változat. A két típus között a működésben nem találunk különbséget, csak a sterilizálás és a töltés működik eltérő módon. A szónikus technológiát segítségül hívva a fogaid ragyogóan tiszták lesznek, és az ínyed is kevesebb traumának lesz kitéve, mint egy hagyományos fogkefe használata során. A beépített időzítőnek köszönhetően minden alkalommal tudni fogod, hogy mikor kezdd a következő negyed tisztítását , a teljes folyamat végén pedig a készülék kikapcsol. Az akár 30 napos készenléti idő megfelelő hosszúságú töltő nélküli használatot biztosít, de a pohár-töltőnek köszönhetően a fogkefe töltése gyerekjáték. Összességében a SonicBrush GL UV fogkefe a nagyobb hazai webáruházakból beszerezhető készülék, mely kiválóan ellátja a feladatát - ajánlott termék.

Ár/érték arány
8.5
Tisztaságérzet, tisztítás hatékonysága
9.5
Kialakítás, dizájn, anyaghasználat
8.5
Kezelhetőség
8.5
Szolgáltatások, extra funkciók
8
POZITÍVUMOK
 • szónikus működés
 • 4 különböző üzemmód
 • figyelmeztetés 30 másodpercenként
 • 2 perc után automatikus kikapcsolás
 • UV sterilizálás
 • 4 db fej
 • Philips Sonicare fogkefe fej kompatibilitás
 • tartozék utazótok
 • IPX7-es védettség
NEGATÍVUMOK
 • nincs nyomásérzékelés
 • nincs applikáció
 • a fogkefemarkolat nem intelligens, nincs értesítés a fejek cseréjéről
 • módváltáskor/kikapcsoláskor újraindul a ciklus
A TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefét itt vásárolhatod meg

TrueLife SonicBrush GL UV elektromos fogkefe

29.990 ft-tól
A prémium minőségű SonicBrush GL UV elektromos fogkefe a mellékelt pohár-töltőben tölt, amely egyúttal a fürdőszoba formatervezett kiegészítője is. A fogkefe akkuja egyetlen feltöltéssel akár 30 napi használatra is elegendő, így a fogkefét gond nélkül magaddal viheted akár nyaralni is.

Friss ajánlatok minden nap

Köszönjük, hogy olvasol minket. Azon fáradozunk, hogy a lehető legjobb ajánlatokat oszthassuk meg Veled. Maradj velünk, építsünk közösséget!

TrueLife SonicBrush GL UV szónikus fogkefe - akár 80.000 mozdulat percenként
Ajánlatok a weddmegonline.hu YouTube csatornájáról:
_bzfn1MmFO4
ANGWATT T1 elektromos roller teszt
40:55
2i8gbrDi4Ts
Eleglide M2 elektromos mountain bike teszt
34:24
vvqjo2RERUE
Duotts C29 elektromos mountain bike teszt
27:58
2UgxChrh0kg
Inmotion S1 elektromos roller teszt
30:34
jKt4ulGJPoY
KugooKirin G3 elektromos roller teszt
31:45
wN6tfWftuU0
Navee N65 terep és emelkedő
10:05
u7LWEbg5c6U
BlitzWolf BW-CMM2 eszpresszó kávéfőző teszt
04:35
0
ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 1 hónap

ANGWATT T1 Off-Road Electric Scooter (2x3000W) – EU raktár

$1299,58 $1407,97
-8%
Teszt: ANGWATT T1 elektromos roller – az adrenalinbomba Reviews Szász Sándor ...
MEGNÉZEM
Mutasd a kuponkódot!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.