Úgy tűnik végleg bezárt a Gearbest

A bejegyzésekben és ajánlatokban szereplő webáruházak partnereként, a megvalósult vásárlások után a weddmegonline.hu weboldal jutalékot kap, a termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a partnereink weboldalain történik. A weboldalunkon feltüntetett árak és elérhetőségek a feltüntetett dátum/idő szerint pontosak és változhatnak és nem minősülnek ajánlattételnek. A weboldalon szereplő tesztekben megjelenő tartalom kizárólag a szerző véleményét tükrözi, a leírt tartalomra külső félnek - például a bejegyzésben szereplő webáruházaknak, a termék gyártójának, forgalmazójának - ráhatása nincs. A bejegyzésekben található kuponkódok az automatikusan létrehozott ajánlatok kivételével - ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről bővebben itt olvashatsz.
Bővebben +

banner

Lezárult egy korszak, a Gearbest weboldala szeptember 14-e óta nem elérhető. Sajnos az előjelek nem voltak túl jók, a 3rd party webshopok beengedésével a szolgáltatás minősége is nagyban romlott. Egy ideje a weddmegonline-on sem találhattatok új ajánlatokat, ezzel párhuzamosan a régiek is törlésre kerültek, a bennük szereplő linkek hibára futnak. A Gearbest ajánlatai az ár-összehasonlítóból is kikerültek és egy ideje és már supportot sem tudtunk biztosítani. Bár próbáltuk elkerülni ezeket a lépéseket, de sajnos meg kellett tennünk nekünk is.

Ha keresőből érkeztek hozzánk egy Gearbest ajánlat kapcsán, a linkek erre a bejegyzésre vannak átirányítva, de maga a gearbest.com sem érhető el. Ellenben az alkalmazást még nem lőtték le, de saját érdeketekben az applikáción keresztül sem érdemes most vásárolni, nem lehet tudni, hogy a jelenlegi helyzetben mi történik ezekkel a rendelésekkel!

Természetesen vannak még megbízható kínai webáruházak, valóban európai raktárból történő szállítással, így az olcsó vásárlás lehetősége megmarad.

Cimkék:

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.