Úgy tűnik végleg bezárt a Gearbest

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

Lezárult egy korszak, a Gearbest weboldala szeptember 14-e óta nem elérhető. Sajnos az előjelek nem voltak túl jók, a 3rd party webshopok beengedésével a szolgáltatás minősége is nagyban romlott. Egy ideje a weddmegonline-on sem találhattatok új ajánlatokat, ezzel párhuzamosan a régiek is törlésre kerültek, a bennük szereplő linkek hibára futnak. A Gearbest ajánlatai az ár-összehasonlítóból is kikerültek és egy ideje és már supportot sem tudtunk biztosítani. Bár próbáltuk elkerülni ezeket a lépéseket, de sajnos meg kellett tennünk nekünk is.

Ha keresőből érkeztek hozzánk egy Gearbest ajánlat kapcsán, a linkek erre a bejegyzésre vannak átirányítva, de maga a gearbest.com sem érhető el. Ellenben az alkalmazást még nem lőtték le, de saját érdeketekben az applikáción keresztül sem érdemes most vásárolni, nem lehet tudni, hogy a jelenlegi helyzetben mi történik ezekkel a rendelésekkel!

Természetesen vannak még megbízható kínai webáruházak, valóban európai raktárból történő szállítással, így az olcsó vásárlás lehetősége megmarad.

Cimkék:

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password