Ünnepeld a Kínai Új Évet a Banggooddal!

Elkezdődtek a Banggood újévi akciói!

A mai napon elindult és a hónap végéig tart a Banggood Kínai Új Évet köszöntő akciója. Hogy mit találhattok itt? A 600.000db lucky bag mellett számtalan kuponkódot, lesz Flash Sale, játékok, és még sok minden más. A 9% kedvezmény biztosító site-wide kupon a következő:

2020CNY

Mutatunk pár nekünk tetsző ajánlatot, illetve a lenti bannerre kattintva az akciós oldalra juttok el. Érdemes lesz figyelni a Turkálót, most még több ajánlattal találkozhattok! Kellemes vásárlást kívánunk!

Banggood WW
Turkáló – január

Akciós termékek tárháza - januárA mai naptól - reményeink szerint napi rendszerességgel - megmutatunk 8-10 olyan terméket, amit egész biztosan nem keresnétek, de ha szembe jön, akkor talán rájöttök, hogy ez hiányzott az életetekből. Lesz itt minden, mint a vurstliban, érdemes naponta ...

Olvass tovább
×
A jelentés elküldéséhez a checkbox kipipálásával hozzá kell járulnod a személyes adataid kezeléséhez az adatkezelési tájékoztatóban - https://weddmegonline.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/ - leírtak szerint.

Hibát találtál? Küldd el nekünk!
Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0