Utánvétes szállítási mód a Gearbesten!

A bejegyzésekben található kuponkódok ellenőrzés után kerülnek ki az oldalra, így a megosztás pillanatában egészen biztos, hogy működnek - az utolsó módosítás ideje a dátumból látható. Arra nincs kapacitásunk, hogy figyelemmel kísérjük, hogy meddig használhatóak, így ha egy kuponkód már nem érvényes, akkor sajnos lemaradtál róla. Hogy ez ne történhessen meg, iratkozz fel a weddmegonline Telegram csatornájára, így az összes újonnan feltöltött, vagy megváltozott kuponkódról azonnal értesülhetsz! A weddmegonline.hu működéséről és a bejegyzésekben található affiliate típusú linkekről bővebben itt olvashatsz.

A Gearbesten megszűnt az utánvétes szállítási mód, így a posztban szereplő információk jelenleg nem aktuálisak!

Mától elérhető az utánvétes szállítási mód a Gearbesten!

Nagyon fontos hír érkezett ma a Gearbesttől, a mai naptól elérhető az utánvéttel történő szállítási mód! A hivatalos közlemény az alábbiakat részletezi:

Az utánvétes szállítás másnéven COD a GearBest által kínált új szállítási mód. Ez egy kockázatmentes szállítás, ahol csak az áru kézbesítésekor kell fizetni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csomagot nem bonthatja ki, amíg annak összegét szállítási partnereinknek meg nem fizette. Az utánvétes Magyarország minden városára elérhető!
megjegyzés: rendelési összeg tartománya: 5.700-27.700 Ft között.

Nagyon régóta vártuk ezt a lehetőséget, mostantól ha ezt a szállítási módot választjuk, nem kell amiatt aggódnunk, hogyan kapjuk vissza a pénzünket ha a csomag nem érkezik meg. A szolgáltatásnak díja lehet, és csak abban az esetben igényelhető ha a csomag értéke – a pontok, kuponkódok felhasználása után – 20-100$ közötti és a megrendelés a magyar nyelvű oldalról történt.

A lenti képre kattintva tudtok eljutni a tájékoztató oldalra, ahol még számtalan kuponkód és akció is vár Benneteket. Ha még több infót tudunk meg, azonnal frissítjük a bejegyzést!

Utánvétes szállítási mód a Gearbesten!

Az új fizetési mód a kosárban-, illetve a fizetési mód kiválasztásánál is egyértelműen látható:

Utánvétes szállítási mód a Gearbesten!

Utánvétes szállítási mód a Gearbesten!

Úgy tűnik a bevezető időszakban még több termék érhető el ezzel a szállítási móddal, olyanok is amik nem esnek bele a megadott árintervallumba, így érdemes lehet most vásáolni! A bejegyzésünkben megmutatjuk melyek ezek!

Mutasd a teljes profilt

Szász Sándor (Alex)

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Reset Password