Wi-Fi 6 routerek és Beelink termékek akciója a Geekbuyingon

Cseréld le a régi routered, TV Boxod, most kedvező áron megteheted!

Router és Beelink akciót tart a Geekbuying, most számos Wi-Fi 6 képes útválasztó és Beelink termék akciós áron kapható, ráadásul EU raktárból is, melynek egyik hatalmas előnye a gyors szállítás. Ezen kívül európai raktárból történő vásárlás esetén az esetleges szállítási költségen kívül más díj nem terheli a tranzakciót. A lenti képre kattintva nézhetitek- és vásárolhatjátok meg az akcióban résztvevő routereket, az AX3600-as modellhez külön kuponkódot is mutatunk.

1
Xiaomi AIoT Wireless Dual Band Router AX3600 – EU raktár
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 2 nap

Xiaomi AIoT Wireless Dual Band Router AX3600 – EU raktár

$126,99 $139,99
-9%
EU raktárból!
Megnézem
GKB505T
3,71$ EU raktár

Ha nem csak routerre vágysz, hanem esetleg TV Boxot, vagy mini PC-t is vásárolnál, most azokat is igazán kedvező áron érheted el, a lenti képre kattintva az akció oldalára jutsz, ahol 100$ fölötti vásárlás után 10$-t tudsz a megadott kuponkóddal lefaragni a végösszegből, ezekre az ajánlatokra is érdemes egy pillantást vetni!

Szász Sándor (Alex)
Mutasd a teljes profilt

A weddmegonline.hu és a nekedveszem.hu megálmodója és alapítója. Végzettségét tekintve közgazdász, az elmúlt húsz évet a médiaiparban töltötte. 2019. januárja óta kizárólag a weblapjaival foglalkozik.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0