Xiaomi Mi Note 10 premier a Gearbesten!

Banggood WW

Legyél Te az elsők között, vásárolj olcsóbban!

A Xiaomi legújabb 108MP-es kamerát tartalmazó telefonja a Gearbestnél debütál, egészen pontosan november 6-án, 19:00 UTC +8 időpontban, ami nálunk másnap hajnali kettőt jelent, de a éjféltől már érdemes figyelni az oldalt, mert ez változhat a hivatalos megjelenés függvényében. A telefon áráról még egyáltalán nem rendelkezünk információval, annyit lehet tudni, hogy a lenti kuponkód 18:30 UTC +8 órától érvényes. A telefon 12:00 órától már megvásárolható!

0
Xiaomi Mi Note 10 Global Version (6/128)
Coupon
Ennyi ideje hozzáadva: 3 hét

Xiaomi Mi Note 10 Global Version (6/128)

$449,99 $599,99
-25%
 
Megnézem
GBXMNT10BF
Ingyenes PDM/EU Priority Line
A Lucky Draw és a Early Bird ajánlat

A fenti kuponkódon kívül lehetőség van másik lehetőség is a megjelenési árnál olcsóbban vásárolni, az alábbi lépések szerint járj el:

  • lépj be/regisztrálj egy fiókot a Gearbesten
  • kattints az Arrival Notice feliratra

Ezután egy kuponkódot fogsz kapni, mellyel a bevező árnál is kedvezőbb árért veheted meg a telefonod. Ha minden igaz, ahhoz, megnyerd ezt a készüléket, akkor ezt a posztot kell megosztanod.

Techikai specifikációk

Vajon miért akarja mindenki megvásárolni ezt a telefont? Csak azért, mert 108MP-es a kamerája? Valószínűleg nem, bár a Mi Note 10 lesz az első olyan telefon a világon, amelynek ekkora elsődleges kamerája van. Ezen kívül a készülékben egy 5.260 mAh-os akkumulátor kapott helyet, amely akár lemerült állapotból 65 perc alatt tölthető fel teljesen, hála a gyorstöltésnek.  Sőt, a Mi Note 10  ívelt AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely segítségével kristálytiszta grafikák jeleníthetőek meg. A fotós képességek is valószínűleg kimagaslóak lesznek, hála az aláppi specifikációnak:

 – telefotó lencse: 10x-es hybrid- és 50x-es digitális zoom

 – 12MP klasszikus portré kamera (a Xiaomi Mi 8 elsődleges kamerája) 50/f2.0, dual pixel AF

 – 108MP elsődleges kamera f/1.7, optikai stabilizátor

 – 20MP nagylátószögű kamera 117° látószöggel

 – Ultra-close macro lencse a legkisebb tárgytávolság 1,5cm

Xiaomi Mi Note 10 vs Xiaomi Mi CC9 Pro

Ugyan a legtöbb specifikáció egyezik, de mégis találhatunk pár különbséget ami arra utal, hogy nem féltétlen azonos a két készülék. A Xiaomi Mi CC9 Pro és a Xiaomi Mi Note 10 azonos fényképezőgép-specifikációi alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy ezek ugyanazok a telefonok, csak más piacra készülnek – a Xiaomi Mi CC9 Pro a kínai piacon-, míg a Xiaomi Mi Note 10 a globális piacon lesz bevezetve és árusítva. E gondolat alapja az lehet, hogy miért is dobna piacra a Xiaomi egy időben két különböző készüléket.

Talán a SoC lesz a különbség? A legfrissebb kiszivárgott infók azt mutatják, hogy a Xiaomi Mi CC9 Pro egy Snapdragon 730G processzorral lesz szerelve, amely jelenleg a legerősebb középkategóriás processzor. A Xiaomi Mi Note 10 motorját Snapdragon 855+ hajtja, amely a piacon az egyik legerősebb csúcsminőségű processzor. A Xiaomi Mi Note 10 másik vonzó tulajdonsága, hogy 120 Hz-es képernyőfrissítési frekvenciát kínál, így rendkívül sima felhasználói élményt nyújt.

Ha a fenti állítások igazak, akkor a Xiaomi Mi Note 10 csúcskategóriás verzió, míg a Xioami Mi CC9 Pro közepes kategóriájú telefon lesz. Ugyanakkor mindkét telefon kiváló kamera specifikációkat kínál – 108MP kameraérzékelőt 5x optikai zoommal és penta hátsó kamerákat. Sok a megválaszolatlan kérdés, nem hiába vagyunk mi is izgatottak. Remééljük nemsokára választ kaunk minden kérdésünkre.

Írd meg Te is a véleményed!

   Szólj hozzá

   weddmegonline
   Új Felhasználó Regisztráció
   Becenév (kötelező)
   Reset Password
   Összehasonlítandó termékek
   • Total (0)
   Összehasonlítás
   0