Működés

Így működik a weddmegonline.hu

Szerencsére egyre többen csatlakoztok hozzánk, regisztráltok a weddmegonline.hu weboldalra, használjátok a  fórumot, és az oldalon található chatet. Nagyon sokan olvassátok a tesztjeinket, az ár-összehasonlítót és a kuponkódokból is egyre többen válogattok. Feliratkoztok az árértesítőre, nézegetitek az árváltozás diagramokat, amik minden terméknél és ajánlatnál megtalálhatóak. Ha problémátok van egy rendeléssel, akkor – bizonyos feltételek mellett – a weddmegonline supporton keresztül hibajegyet tudtok nyitni és segítünk a gyors megoldásban. A regisztrált felhasználók saját adatlappal rendelkeznek és akár privát üzenetet is küldhetnek egy másik felhasználónak. A fentiek legtöbb esetben mindenféle technikai gond nélkül működnek – persze van, hogy leáll a szerver, esetleg nem frissülnek az árak pár napig, de kisebb hibák mindenhol előfordulhatnak. 

A fentiek leírása is elég hosszú ideig tartott, higgyétek el, a megvalósítás sem kevés idő és pénz, hiszen a weddmegonline.hu számára nagyon fontos, hogy az adataitok biztonságban legyenek – ezért természetesen csak hivatalos helyről megvásárolt plugineket használunk -, érdekes és hasznos tartalmakat olvassatok könnyen átlátható felületen és amint láthatjátok, az oldal használata is teljesen ingyenes. Sokatokban felmerülhet – és fel is merül – a kérdés, hogy ez akkor mégis miért éri meg nekünk? A kérdés jogos, mutatjuk a választ.

Az oldal működése az affiliate sales elvén alapul, ami azt jelenti, hogy egy szolgáltató, vagy webáruház jutalékot fizet nekünk azért, ha vevőt küldünk hozzá. Ezt vagy bannerek segítségével érjük el, vagy az oldalon található linkekben egy úgynevezett affiliate kódot – más néven partnerkódot, vagy követőkódot – helyezünk el, ami a partnerünk számára egyértelműen azonosítja, hogy a weddmegonline.hu weboldalról érkezett a vásárló. A vásárlás után jutalékot kapunk, ebből tartjuk fent az oldalt. Nagyon fontos, hogy az ilyen módon történő vásárlás során Neked, mint vevőnek, semmilyen hátrányod nem származik, tehát nem lesz drágább a termék, mintha direkt kattintanál a webáruház linkjére, sőt, a megadott kuponkódokkal még csökkenteni is tudod az árat – a jutalékot az adott webáruház a saját nyereségéből fizeti. Nagyon fontos elmondani, hogy az affiliate linkek a vásárló beazonosítására teljesen alkalmatlanok, tehát nem tudjuk, hogy ki vette meg ezt vagy azt a terméket. A követőkódok nem egy adott termékre vonatkoznak, hanem egy adott időszakra, így ha azzal kezded a vásárlásod, hogy egy, az oldalunkon található ajánlatra kattintva kezdesz el böngészni egy olyan webáruházban ami a partnerünk – és közben nem kattintasz más affiliate oldal linkjére, vagy egyéb hirdetésre -, akkor azzal is az oldalunkat támogatod.

Szerencsére már a kezdetektől teljesen független oldalként működünk, így például egy tesztben nem csak egy webáruház árát és ajánlatát látod, hanem az általunk ismert összes kedvezményt feltüntetjük, hogy mindig a legjobb áron vásárolhass. Az oldalon található kuponkódokat közvetlenül a webáruházaktól (esetleg affiliate ügynökségen keresztül) szerezzük be és az összes kódot feltöltés előtt ellenőrizzük! Ezen kívül folyamatosan monitorozzuk a partnereinket, volt már olyan webáruház ami kikerült a listánkból, illetve van aki hiába szeretne, de nem kerül fel az oldalra.

És igen, sajnos látjuk, hogy sokan próbálják szándékosan elkerülni, hogy véletlenül is a fenti linkekre kattintsanak, de ez hosszú távon nem kifizetődő taktika. Mi próbáljuk azzal segíteni a vásárlásaitokat, hogy a lehető legalaposabban körbejárunk egy témát és minőségi tartalmat gyártunk, de ez csak addig sikerülhet amíg Ti is partnerek vagytok ebben. Ehhez bőven elég megosztanod egy posztot, vagy vásárlás előtt valamelyik linkünkre kattintani, esetleg elmondani egy barátodnak, hogy milyen jó oldalt találtál.

Köszönjük szépen,
a weddmegonline.hu csapata – Ádám (nélküle nem készülhetett volna el ez  és ez a teszt) és Alex

weddmegonline
Új Felhasználó Regisztráció
Köszöntünk a weddmegonline.hu oldalon, örülünk, hogy benéztél hozzánk. Ha kuponkódot keresel, vagy elakadtál, chaten, vagy privát üzenetben nagyon szívesen segítünk.